Finlayson Strandhandduk Elefantti 70X180+40 Blå - badlakan & handdukar

Finlayson Elefantti 70X180+40 Blå - & handdukar Strandhandduk badlakan hvhxyw861-Hem & Inredning

Jag läste idag en artikel på aftonbladet att kommunen Mjöby i Sverige har enats om ett förslag att föbjuda uthyrning av burkinis. ”Det är vårt ansvar att arbeta för ett jämställt samhälle och människors lika värde, säger Anneli Sjöström (C), vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden”.

Spets Papper Brödd 15 mm Mix 9x2 m (mixade färger) - pysseltejp

Jag förstår verkligen inte hatet mot burkan och/eller burkinin. Jag förstår inte heller hur folk kan bli upprörda över att en annan människa väljer att täcka sig? Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa en burkini, särskilt här i Argentina. Den skyddar mot solen (jag bränner mig här då solen är extremt stark) och så slipper man konstiga blickar från män och kvinnor.

Magnetlås 13x21 mm Antiksilver 1 st (antiksilver) - lås

Om jag ska ha rätten att kunna välja att sätta på mig en blommig klänning, så kan inte jag ta ifrån rätten att en annan kvinna väljer att sätta på sig en burka. Logiskt sätt kan man inte begära friheten ”att få välja själv” och samtidigt begränsa andra människor från att också ha den möjligheten, bara för att den andra personens smak skiljer sig från din egna.

Ljusstakar hjärta stl. 8x8 cm tjocklek 25 mm 10st. hålstl. 40 mm

Finlayson Elefantti 70X180+40 Blå - & handdukar Strandhandduk badlakan hvhxyw861-Hem & Inredning

Frozen Projection Station Disney Frozen - pyssel

Förutom att det är bra för miljön, så var denna dag sjukt uppskattad av mig. Något jag absolut HATAR med Bogotá, är trafiken. Det går inte en enda dag utan att man sitter fast minst en timme, vilket är förståeligt eftersom det bor cirka 14 miljoner människor här, men ändå. Nu när det börjar bli sommar och riktigt varmt här, så blir värmen bara värre av alla bilar. Dessutom blir luften helt katastrofal av alla avgaser och det är inte så kul för lilla mig som har astma…

 

Platta Broderi 17 5X24 5 cm Mix 10 Blad Paper Poetry - sybehör

Bondeco Collection Överkast i Bomullssammet 180x260 cm

Form Living Kudde Romb Bomull 60x60cm Svart - prydnadskuddar

Markerpenna Winsor & Newton Promarker Manga FANTASY 12+1-pack

Nu ska jag dela med mig med ett av mina absolut bästa skönhetstips någonsin. En hemmagjord scrub som säger hejdååå till död hud och gör huden fantastiskt glänsande och mjuk. En skönhetsritual som används flitigt här i Colombia och resten av Sydamerika. Kanske därför alla latinas är så vackra och rynkfria när de är gamla? ;)

Recept:
– Ca 1 DL malt kaffe.
– Ca 4 tsk kokosolja.
– Ca 1 tsk socker.

Akvarellmålning Set Cool Art Royal & Langnickel - akvarell

 

Modern House Nora Glasburk 150 cl - köksförvaring