Globen Lighting Frans Taklampa D  52 B  52 H  39 cm Vit   Mässing  Globen Lighting AB

Globen Frans Taklampa D 52 B 52 H 39 cm Vit Mässing Globen Lighting AB Lighting hvhxyw878-Hem & Inredning

Jag läste idag en artikel på aftonbladet att kommunen Mjöby i Sverige har enats om ett förslag att föbjuda uthyrning av burkinis. ”Det är vårt ansvar att arbeta för ett jämställt samhälle och människors lika värde, säger Anneli Sjöström (C), vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden”.

Julgran av läderpapper tjocklek 0 55 mm natur 1set (natur)

Jag förstår verkligen inte hatet mot burkan och/eller burkinin. Jag förstår inte heller hur folk kan bli upprörda över att en annan människa väljer att täcka sig? Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa en burkini, särskilt här i Argentina. Den skyddar mot solen (jag bränner mig här då solen är extremt stark) och så slipper man konstiga blickar från män och kvinnor.

Symboler av Papier-Maché @ 20 5 cm 1 st - papier maché

Om jag ska ha rätten att kunna välja att sätta på mig en blommig klänning, så kan inte jag ta ifrån rätten att en annan kvinna väljer att sätta på sig en burka. Logiskt sätt kan man inte begära friheten ”att få välja själv” och samtidigt begränsa andra människor från att också ha den möjligheten, bara för att den andra personens smak skiljer sig från din egna.

Glitterlerset Play-Doh - pyssel

Globen Frans Taklampa D 52 B 52 H 39 cm Vit Mässing Globen Lighting AB Lighting hvhxyw878-Hem & Inredning

Jag ber om ursäkt ifall jag har stavfel, grammatikfel etc i texterna. Jag har märkt på senaste tiden att jag har börjat ”tappa” svenskan, så det kanske tar lite tid tills jag hittar den igen.

Un beso!

Globen Frans Taklampa D 52 B 52 H 39 cm Vit Mässing Globen Lighting AB Lighting hvhxyw878-Hem & Inredning

Penslar Skumstencil dia 13+20+25+35 mm 12 st - hobbypenslar

Förutom att det är bra för miljön, så var denna dag sjukt uppskattad av mig. Något jag absolut HATAR med Bogotá, är trafiken. Det går inte en enda dag utan att man sitter fast minst en timme, vilket är förståeligt eftersom det bor cirka 14 miljoner människor här, men ändå. Nu när det börjar bli sommar och riktigt varmt här, så blir värmen bara värre av alla bilar. Dessutom blir luften helt katastrofal av alla avgaser och det är inte så kul för lilla mig som har astma…

 

Färgad kartong A4 210x297 mm 100 g mixade färger Enfärgade 160mix. ark Färg Bar

Form Living Tavla Alfabet 50x70 cm Blå - barnrumsdekoration

Georg Jensen HK Vas Liten silver (silver) - vaser

Pengelly Formbar Sand rosa The Source - pyssel

Nu ska jag dela med mig med ett av mina absolut bästa skönhetstips någonsin. En hemmagjord scrub som säger hejdååå till död hud och gör huden fantastiskt glänsande och mjuk. En skönhetsritual som används flitigt här i Colombia och resten av Sydamerika. Kanske därför alla latinas är så vackra och rynkfria när de är gamla? ;)

Recept:
– Ca 1 DL malt kaffe.
– Ca 4 tsk kokosolja.
– Ca 1 tsk socker.

Ansiktsfärg 3 5 ml gul Eulenspiegel - ansiktsfärg

 

Eva Trio Hällock Med Handtag Dia 16 cm Svart - lock & tillbehör