La rödoute Kort skinnjacka - Blå - Dam

Jumperfabriken - Blå - Dam Tröja Sofie ppsjgd3655-Damkläder

La rödoute Utställd klänning med lång ärm - Brun - Dam

Lab Kjol med läderskärp

Efter nästan 15 fantastiska år med Baotian i Sverige är det dags att ta farväl. Nu lanserar vi det nya varumärket DRAX, ett modernt varumärke som ligger helt rätt i tiden, med tanke på ökade miljökrav och det stora intresset för elfordon.Lace & Beads KEEVA MAXI - Festklänning - rosa Vackra billiga damkläderLa rödoute Lång trenchcoat - Svart - Dam

Mikael, VD för fordonsgruppen Mipecorp AB

Lacoste Colours Core 3-pack trunks

Lacoste Grå sweatshirt med stor krokodillogga och rund halsringning

Baotian tillverkar motorcyklar och mopeder i scootermodell. Baotian är Sveriges mest sålda moped sedan 2004. Lacoste Marinblå sweatshirt med rund halsringning och stor logga Man kan inte jämföra en Baotian med andra lågpris-scootrar då Baotian har funnits i Sverige sedan 2004 och fabriken i Kina som tillverkar fordonen har över 20 års erfarenhet.

Fabriken i Kina tillverkar ca 400 000 fordon per år. Under årens lopp har vi sett vilka delar som är bra och mindre bra.Lacoste Svart långärmad pikétröja med loggaLa rödoute Paisleymönstrad klänning - Natur - Dam. Delarna vi har varit extra noga med som ska hålla en hög standard och vara av mycket bra kvalitet är förgasare, vevlager, drivrem, däck samt batterier.

Till Baotian så använder vi oss utav däck som kommer ifrån Kenda.Lacoste EF8470 - Skjortklänning - svart Vackra billiga damkläder. Vi kontrollerar fordonen under produktionen så allting görs som det ska och att det inte blir några fel med fordonen.

Efter den kontrollerade produktionen av Baotian-scootrarna provkörs fordonen och går igenom en sista kvalitetstest där allting testas.La rödoute Rak, randig klänning med kort ärm - Blå - Dam Lacoste Sport Grå sweatshirt med logga och dragkedjaReservdelar till Baotian finns det massvis av så du slipper jaga reservdelar. Behöver du hjälp att välja så är du välkommen att kontakta oss!

Lacoste T-shirt - bas - flamant Vackra billiga damkläder

DRAX är frukten av många års erfarenhet. Designade av ledande svenska designers för att fungera optimalt i vårt nordiska klimat. DRAX kommer i sex olika modeller:LASCANA 2 PACK - Briefs - svart röd Vackra billiga damkläderLa rödoute Rutig regnjacka med huva - Svart - Dam. Bensinmotorerna levereras med en nyutvecklad högteknologisk motor som uppfyller de nya tuffa Euro 4-kraven.

Prissatta för att ge en känsla av att du får mer än vad du betalar för. Alla ska ha möjlighet att köpa en riktigt bra moped.

Jumperfabriken - Blå - Dam Tröja Sofie ppsjgd3655-Damkläder

Baotian tillverkar MC-scootrar och EU-moped klass 1 samt EU-moped klass 2 mopeder. Baotian har ett starkt, prisvärt sortimentet vilket har gjort Baotian störst i Sverige på mopeder. Om man räknar i antal sålda mopeder sedan 2004 är Baotian Classic den modell som är såld i flest exemplar.

Delar väljs med omsorg för att passa nordiska förhållanden, vi strävar alltid efter att bygga de bästa mopeder vi kan, därför har vi under åren utvärderat vad som har fungerat och inte, och valt komponenter utifrån detta. Mopeder som används i Sverige utsätts oftare för tuffare förhållanden – variationer i temperatur, vägsalt, grusvägar samt vägar av bristande kvalité. LASCANA ESPERIA - String - svart Vackra billiga damkläderLa rödoute Smal byxa - Blå - Dam

LASCANA SAPHIR SET - Bikini - blå Vackra billiga damkläder Du kan även beställa din Baotian moped via vår hemsida och få den levererad till din närmaste återförsäljare som är ansluten som utlämningsställe. Detta ger en ökad trygghet då du vet att din Baotian är monterad av en utbildad mekaniker innan du börjar använda den.

Lasula Svart barockmönstrad jumpsuit med djup urringning och snörning

Verkstäder knutna till Baotian finns över hela landet. Om du är i behov av hjälp och/eller service finns det ofta en värkstad nära. I verkstäderna kan du även få hjälp med reservdelar och/eller tillbehör till din Baotian.

Lauren Ralph Lauren BRANDIE CAP SLEEVE DAY DRESS - Fodralklänning - starfruit Vackra billiga damkläder

Baotian erbjuder modeller för alla – det klassiska utseendet hos Baotian Retro och Baotian Vintage till den sportigare Baotian Diablo. Vi är säkra på att du kommer hitta något du gillar. Vill du ha en moped som är mycket billig i drift och inköp så kanske Baotian Basic inspirerar dig.La rödoute Spetsklänning i kort modell - Blå - Dam