DESIGN t-shirt med avslappnad passform och ormmönster med text baktill

DESIGN rosa stentvättade superskinny jeans Plusstorlek ppwfuu2194-Herrkläder

DESIGN Ultimate Smockklänning i bomull

DESIGN Utility Skjortklänning i midimodell med fickor och skärp

Efter nästan 15 fantastiska år med Baotian i Sverige är det dags att ta farväl. Nu lanserar vi det nya varumärket DRAX, ett modernt varumärke som ligger helt rätt i tiden, med tanke på ökade miljökrav och det stora intresset för elfordon.DESIGN Utsvängda byxor i courtellejersey med snörningDESIGN T-shirt med extra smal passform heltäckande blommönster och tryck på ryggen

Mikael, VD för fordonsgruppen Mipecorp AB

DESIGN Veckad one shoulder-topp i spets med flera lager

DESIGN Vida byxor i blandade djur- och scarfmönster

Baotian tillverkar motorcyklar och mopeder i scootermodell. Baotian är Sveriges mest sålda moped sedan 2004. DESIGN Vinröd dubbelknäppt blazer i rutigt mönster Man kan inte jämföra en Baotian med andra lågpris-scootrar då Baotian har funnits i Sverige sedan 2004 och fabriken i Kina som tillverkar fordonen har över 20 års erfarenhet.

Fabriken i Kina tillverkar ca 400 000 fordon per år. Under årens lopp har vi sett vilka delar som är bra och mindre bra.DESIGN Vinröd v-ringad tröja i merinoullDESIGN T-shirt med marinblå färgblock. Delarna vi har varit extra noga med som ska hålla en hög standard och vara av mycket bra kvalitet är förgasare, vevlager, drivrem, däck samt batterier.

Till Baotian så använder vi oss utav däck som kommer ifrån Kenda.DESIGN Virkad topp med puffärmar del av set. Vi kontrollerar fordonen under produktionen så allting görs som det ska och att det inte blir några fel med fordonen.

Efter den kontrollerade produktionen av Baotian-scootrarna provkörs fordonen och går igenom en sista kvalitetstest där allting testas.DESIGN T-shirt med romerska siffror DESIGN Vit ribbad bomberjackaReservdelar till Baotian finns det massvis av så du slipper jaga reservdelar. Behöver du hjälp att välja så är du välkommen att kontakta oss!

DESIGN Vit figursydd off shoulder-topp

DRAX är frukten av många års erfarenhet. Designade av ledande svenska designers för att fungera optimalt i vårt nordiska klimat. DRAX kommer i sex olika modeller:DESIGN Vit kortärmad t-shirt med smal passform i 2-pack SPARADESIGN T-shirt med sushimönster. Bensinmotorerna levereras med en nyutvecklad högteknologisk motor som uppfyller de nya tuffa Euro 4-kraven.

Prissatta för att ge en känsla av att du får mer än vad du betalar för. Alla ska ha möjlighet att köpa en riktigt bra moped.

DESIGN rosa stentvättade superskinny jeans Plusstorlek ppwfuu2194-Herrkläder

Baotian tillverkar MC-scootrar och EU-moped klass 1 samt EU-moped klass 2 mopeder. Baotian har ett starkt, prisvärt sortimentet vilket har gjort Baotian störst i Sverige på mopeder. Om man räknar i antal sålda mopeder sedan 2004 är Baotian Classic den modell som är såld i flest exemplar.

Delar väljs med omsorg för att passa nordiska förhållanden, vi strävar alltid efter att bygga de bästa mopeder vi kan, därför har vi under åren utvärderat vad som har fungerat och inte, och valt komponenter utifrån detta. Mopeder som används i Sverige utsätts oftare för tuffare förhållanden – variationer i temperatur, vägsalt, grusvägar samt vägar av bristande kvalité. DESIGN Vit pikétröja i ekologisk bomull med muscle fit-passform och dragkedja i halsenDESIGN T-shirtklänning i overStorlek-modell

DESIGN Vit stickad pikétröja med platt krage och knäppning Du kan även beställa din Baotian moped via vår hemsida och få den levererad till din närmaste återförsäljare som är ansluten som utlämningsställe. Detta ger en ökad trygghet då du vet att din Baotian är monterad av en utbildad mekaniker innan du börjar använda den.

DESIGN Vit t-shirt med kontrasterande panel

Verkstäder knutna till Baotian finns över hela landet. Om du är i behov av hjälp och/eller service finns det ofta en värkstad nära. I verkstäderna kan du även få hjälp med reservdelar och/eller tillbehör till din Baotian.

DESIGN Vita skinny jeans med slitna knän

Baotian erbjuder modeller för alla – det klassiska utseendet hos Baotian Retro och Baotian Vintage till den sportigare Baotian Diablo. Vi är säkra på att du kommer hitta något du gillar. Vill du ha en moped som är mycket billig i drift och inköp så kanske Baotian Basic inspirerar dig.DESIGN tvättade byxor med vida utsvängda ben och skärp